Informatie

Wat biedt de 2do2day APP

De APP is een digitale fotolijst en kalenderklok in één toepassing. Als extra biedt de APP elke dag een ondertitel, wisselende achtergrondfoto’s en drie verschillende kalendergebonden boodschappen. De APP kent daarmee een brede toepassing. Het is een geheugensteuntje voor mensen met beginnende vergeetachtigheid, een hulpmiddel voor zorgverleners en kan zelfs worden gebruikt door (sport,-) verenigingen, winkels of restaurants als een low cost Digital Signage (reclame) toepassing.

 

2do2day all

De 2do2day APP als geheugensteuntje

Maakt u zich zorgen over het geheugen van familie of vrienden, dan biedt de 2do2day APP een oplossing bij het helpen onthouden welke dag van de week het is, wie er jarig is en of de thuiszorg of hulp in de huishouding die dag zal komen.  

Met de fotolijstfunctie kunt u tot 50 (familie) foto’s uploaden die de APP ook een leuke aanwinst maakt als digitaal fotolijstje voor de huiskamer.

Via algemene boodschappen, een Sticky Note (zoals een geel plakbriefje) en/of de fotoboodschap kunt u on line via een eenvoudige website uw familielid, vriend of vriendin helpen bij het aanhouden van een dagelijkse structuur en bij het onthouden van afspraken. Of het nu gaat om enkele meldingen, of het volledig bieden van een oriëntatie op de dagindeling, 2do2day is daarbij een betrouwbaar hulpmiddel.

 

De 2do2day APP voor reclame uiting en verenigingen  

De mogelijkheden van de 2do2day APP zijn groot. U kunt naast actuele foto’s van uw interieur en uw producten en prestaties de 2do2day boodschappen gebruiken om leden en klanten te wijzen op de dagindelingen, dagreclames en activiteiten. U koppelt die op de website eenvoudig aan de kalender en u kunt het hele jaar door profiteren van het doen van actuele mededelingen.

Via de website kunt u op elk moment een boodschap of foto toevoegen,  aanpassen of verwijderen. En dat voor een fractie van de prijs van professionele systemen die minder gebruiksvriendelijk zijn. Kijkt u maar bij andere Digital Signage toepassingen, dan zult u zien hoe voordelig 2do2day u vele mogelijkheden biedt tegen een prijs waar u het niet voor hoeft te laten.          

2do2day text

 

Waar werkt de 2do2day APP op?

De 2do2day APP werkt op Android (low cost) tablets, op Android Sticks gestoken in een Flatscreen monitor of Flatscreen TV en op een Android All In One PC. Zo kunt u met consumenten elektronica voordelig een professioneel en betrouwbaar systeem realiseren voor huiskamer, etalage, kantine en restaurant.  

De 2do2day APP werkt niet op mobiele telefoons ook (nog) niet op de Apple elektronica zoals een IPad. Er is gekozen voor Android omdat dit veel flexibiliteit biedt en er al voor 50 Euro Android PC Sticks zijn die uitstekend geschikt zijn voor de 2do2day toepassing. Verder is een grote keuze aan voordelige Android Tablets.

Kiest u voor een tablet, neem dan een schermgrootte van 10”. Dan komt de APP het best tot zijn recht en blijven de boodschappen en foto’s goed leesbaar.

Sinds kort is er ook een Android All in One PC. Deze Andoid PC, de HP Slate 21 heeft een 21 inch beeldscherm, is voordelig en is prima in staat om de APP op te installeren.  

 

Wat is de 2do2day APP niet

De 2do2day APP is geen geheugentrainer en geen remedie tegen geheugenverlies zelf. Het biedt wel een eenvoudig middel voor de groeiende groep van (oudere) mensen die een geheugensteuntje goed kunnen gebruiken.

Met een kleine investering biedt de 2do2day APP het hele jaar door een geheugensteun. Uw invoer op de website bepaalt wat er als geheugensteuntje wordt geboden. U kunt beginnen met een fotolijstje met fotoboodschappen op verjaardagen van kinderen en kleinkinderen. Na gewenning kunt u de APP boodschappen uitbreiden met dokterafspraken, de planning van de thuiszorg, maar ook als herinnering dat het etenstijd is. De mogelijkheden zijn onbeperkt en u bepaalt samen met degene voor wie u de APP beheert wat u aan geheugensteun wilt bieden.

 

De 2do2day APP om uw eigen reclame vorm te geven

U weet wat u uw leden en klanten wilt laten weten en onthouden. Uw dagmenu, uw aanbieding van de dag, of het actuele trainingsschema. Alles is mogelijk.

Een foto van de laatste wedstrijd, uw produkt of uw dagmenu zijn eenvoudig geplaatst en weer te verwijderen. Een bijzonderheid meldt u met een fotoboodschap en verder bieden de andere velden u mogelijkheden om naar eigen inzicht en creativiteit te gebruiken. 

 

Geen kleine lettertjes en abonnementen

Uw 2do2day APP kunt u in de Google Playstore aankopen voor een fractie van wat andere systemen kosten en belangrijker, de APP blijft voor u werken zonder abonnement overeenkomst waar u aan vast zit. 

De APP is ontwikkeld om laagdrempelig te zijn voor mensen die hun familie en/of bekenden het gunnen om beter om te kunnen gaan met hun verstrooidheid of (beginnend) geheugenverlies. Daar horen dure abonnementen en kleine lettertjes gewoonweg niet bij.

 

Waarom is de APP niet gratis

2do2day heeft geen winstoogmerk. Wel moeten de (professionele) ontwikkeling, beheer en onderhoud worden betaald. De kosten voor de ontwikkeling zijn betaald uit een privé investering. Verdere ontwikkeling en laagdrempelig houden kan alleen bij voldoende deelnemers en/of steun. Heb u geen directe toepassing voor ogen maar ondersteunt u wel de doelstelling, dan staat het u natuurlijk vrij om de APP in de Play store aan te kopen. U draagt dan toch bij aan het onderhoud, beheer toekomstige uitbreidingen.

Gebruikt u de 2do2day APP voor reclame-doeleinden en zijn die succesvol? Dan kunt u altijd overwegen om een vrijwillige extra bijdrage te leveren. U profiteert dan van de APP voor uw eigen zaken en u ondersteunt de maatschappelijke toepassing van de APP. Daar was de ontwikkeling immers op gericht en u profiteert daarvan mee. U kunt voor sponsoring of extra bijdragen altijd contact opnemen met 2do2day via de Website.   

2do2day dashboard

De installatie van de APP

Via tablet of de Android stick maakt u middels WiFi contact met de Playstore en u volgt de instructie voor betaling en de download van de APP. Na installeren en starten van de APP ziet u een unieke code (de token) voor het betreffende device (tablet of Stick). U kunt die code altijd opvragen door het klikken op het 2do2day logo.

Via de website 2do2day.nl registreert u zich bij 2do2day. U gebruikt uw email adres en een zelf te kiezen wachtwoord. U ontvangt dan per mail een link waarmee u uw registratie kunt bevestigen. (Controleer uw SPAM map als u de mail niet in uw inbox ontvangt). 

Als u zich met uw e-mail adres en wachtwoord hebt ingelogd, dan kunt u uw account koppelen aan het device (tablet of Stick) door het invoeren van de unieke device code, de token. Als u gekoppeld bent, dan kunt uw gebruik maken van de mogelijkheden op de website voor het invoeren van uw achtergrond foto’s, de teksten bij de Dagen van de week en uw kalendergebonden boodschappen. U moet alleen de initiële APP op uw device stoppen en weer te starten om uw eigen inhoud voor de eerste maal naar op de APP te vertonen. Vanaf dat moment hebt u beheer over de APP en de inhoud.

 

APP gebruik zonder WiFi

De APP is gericht op gebruik met een device dat gebruik maakt van WiFi. Is er op de gebruikslocatie geen WiFi beschikbaar, dan kunt u de APP inhoud aanbrengen en wijzigen op een locatie waar wel WiFi beschikbaar is, maar zijn online aanpassingen van de inhoud via de website natuurlijk niet mogelijk. De APP blijft dan werken met de laatst aangepast inhoud tot opnieuw een WiFi verbinding tot stand is gebracht. Dan wordt de website informatie geactualiseerd aan de dan beschikbare inhoud van de Website.    

De informatie over de actuele datum en tijd betrekt de APP dan van het device (tablet of stick). Let op dat datum en tijd goed staan. Die kunt u op uw device (zonder WiFi) handmatig instellen. Let op, niet elke Android stick behoudt de juiste datum en tijd als de spanning er af is geweest. Dat is geen tekortkoming van de APP. Als u de Stick wilt gebruiken voor gebruik zonder WiFi, kunt daarom het best kiezen voor een Stick die datum en tijd behoudt, ook als de spanning uitgeschakeld is geweest. Informeer hiernaar bij de leverancier voor u uw Stick aankoopt.    

 

APP beheer van de inhoud samen met anderen  

Wilt u iemand anders gelegenheid geven om samen met u APP te beheren, dan kan dat. Wel moet u goede afspraken maken, want er is per device maar één Agenda mogelijk. Er moet wel ook door de andere eerst geregistreerd worden op de website 2do2day.nl. Met de token van het device kunt u dan een tweede koppeling aanbrengen. Let op: alle wijzigingen die de ander aanbrengt op uw account zijn definitief. Herstellen kan ook alleen via het 2do2day menu. Geef de token dus alleen aan iemand anders als u zeker bent van het feit dat u het beheer samen wilt doen en pas als u goede afspraken hebt gemaakt.

Denk er goed over na of u het beheer echt met iemand wilt delen, want zonder goede afspraken krijgt u misverstanden.    

 

Download hier de app :

Download APP

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina :

facebook logo featured